Willy Cartier


Willy Cartier är verkligen något speciellt. Han faller nog inte alla i smaken på grund av sitt relativt kvinnliga utseende, men jag tycker han är helt perfekt. Jag kunde inte hotta så mycket fakta om Willy, till exempel om hur gammal han är... Men jag vet att han kommer från Frankrike. Han har jobbat för United Colors Of Benetton och Givenchy men har också varit med på många tidningsomslag och konstnärliga foton. Men det schysstaste med Willy är att han också dansar!


Längd: 186cm
Ögonfärg: brun
Hårfärg: mörkbrun
Modersagentur: Success


Skandinaviska JeansSkandinavisk denim är större än vad man kan tro. Jag har hittat tre schyssta märken som jag inte vetat om förut, men samtidigt är jag ju ingen mode-galning direkt.

Denim Demon ägs av två killar med samisk bakgrund. Märket startades 2006 och allt dom gör bygger på den samiska kulturen. Dom har låtit 7 av deras släktingar bära varsit par jeans varje dag i ett halvår och det är sedan de slitningarna som dom gör på jeansen. Och vet ni vad som är extra bra? den nya kollektionen är EKOLOGISK!Indigofera satsar på kvalité. Deras första jeans kostade 10 000 kr och dom sålde 25 par. Varför var dom så dyra kan man ju fråga sig då. Jo, för så dyrt blir det om jeansen är helt infärgade i växtindigo och vävts i Japan. Jeansen kostar från 1199 kr och uppåt, men det kan kvalité verkligen vara värt. Indigofera tillverkar i Sverige, Norge och Portugal och tar miljöansvar. vilker är awesome! Men något som nästan är ännu bättre är att dom säljer cirka 3000 par varje år, du kommer alltså vara relativt ensam om dom!


Pace inspireras av gruvarbetare i USA under tidigt 1900-tal. Där bar alla jeans. Pace sammarbetar också med konstnärer. Här är kvalitén också ett faktum. Pace är ute efter att bli det fjärde stora jeansmärket bland Levi's, Lee och Wrangler.


Mer Francisco

Jag vet att jag redan lagt ut ett sådant där meningslöst inlägg om Francisco Lachowski, men han är ju min favorit. Den här videon ÄR awesome, så den är faktiskt värd att komma in på bloggen. Jag antar att detta är vad min mamma kallar "tant-snusk". Check it oooout!


Francisco Francisco Francisco

jag kan utan tvekan säga att Francisco Lachowski är en av världens mäst omtyckta modeller. Han har just nu nästan 10 800 personer som like:ar hans sida på Facebook. Helt otroligt, jag vet! Det är svårt att förstå men han är bara 92:a och ändå så duktig. Jag älskar honom, tillsammans med 10 000 andra!


Jon Kortajarena - H&M-reklam

Hej, jag gillar Jon mer och mer. Och i dessa videor är han riktigt bra! Så bra att jag inte kunde välja EN att lägga upp. Kolla vilken du gillar bäst!


Jon Kortajarena

Jon Kortajarena är en 25-årig modell från Bilbao i Spanien. Han är just nu aktuell i Sverige med H&M och ni känner säkert igen honom från reklampelare. Jon ligger på plats 9 på Models.com's Top 50 Male Models, en plats över svenske Mathias Bergh. Men Jon är inte bara en vanlig modell utan också en skådespelare. Han är nämligen med i 'A Single Man'. Dessutom så gillar han att fota på sin fritid.

Natas Kaupas

Idag ska jag inte skriva om en skateboardåkare utan låta den här filmen berätta ALLT! Enjoy!


Snabbfakta: (för er som inte orkar se filmen...)

Natas Kaupas är född -69 i Santa Monica, CA.

Han gick till Skip Engblom och bad om att få vara med i hans skate-team, som inte existerade, men Skip blev imponerad när han såg Natas göra sin grej, och så blev han Santa Monica Airlines's första medlem.
 
Santa Cruz började sen göra brädor med Natas namn på. Men Natas blir Satan baklänges och därför förbjöds brädorna i skolor och på vissa andra platser också.

Natas Kaupas är känd för att vara den första att skatea på väggar. Han hade en väldigt egen stil och gillade att åka på gatan. Väldigt street. Natas var också en av dom första med att raila ner för ett trappräcke.

Natas mest kända trick är ändå att göra en ollie upp på en brandpost och sedan snurra 720 grader på brandposten. Tricket döptes till The Natas Spin.

Santa Cruz Skateboards

Jag gillar Santa Cruz Skateboards väldigt mycket. Alla deras brädor är snygga. Här är lite bildhistoria om brädorna:


There's no school like old school

Over and out!


Skatepool:Gotland

Här är lite bilder på min storebror Filip från i somras. Poolen ligger på Gotland. Enjoy!
The Search For Animal Chin

Hej, har precis kollat på 'The Search for Animal Chin'. Väldigt bra! Ni måste se den. Jag har ju pratat om den förut. Det är alltså en film med Bones Brigade som innehåller Tony Hawk, Mike McGill, Lance Mountain, Steve Caballero och Tommy Gurrero. Regisserad och producerad av Stacy Peralta. Det roliga är att jag såg 'Grind' tidigare idag och där pratade dom om 'Animal Chin' och sen i 'Animal Chin' så pratade som om 'Thrasher'! Ha en trevlig Lördag, whoop whoop!


Element med Mike Vallely

Den här filmen är ju inte riktigt min stil egentligen... MEN, så såg jag trailern och insåg att den verkar vara fett bra filmad och har ett tungt soundtrack. Därför ger jag den en chans, om jag lyckas få tag på den. Du borde också! Peace!


Felix Badman

Jag har goda nyheter om Felix Badman, Brommas och hela Sveriges stolthet. Idag kan vi se honom på New FacesModels.com. Felix har haft två väldigt bra säsonger redan där han jobbat för bl.a. Prada, Burberry, Prada, Louis Vuitton, YSL, Kenzo och Dunhill. Felix's framtid ser väldigt ljus ut!


Skate or Die

Jag har precis kollat på Gleaming the Cube som också kallas Skate or Die och A Brother's Justice. Det handlar om Brian, som spelad utav Christian Slater, vars adoperade bror hittas hängd på ett motell. Poliserna säger att det var självmord, men Brian vet bättre. Även om man inte gillar skateboarding så mycket så är den här filmen väldigt underhållande. Och om man gillar det så har den fortfarande tunga skateboard-scener. 

I skate-scenerna ser vi både Mike McGill, Mark Rogowski, Rodney Mullen, Lance Mountain, Mike Valleley, Natas Kaupas samt Tony Hawk och Tommy Guerrero som var medlemmar av Bones Brigade, Stacy Peralta's skateteam. Det var också Stacy som höll i skatedelarna i filmen. 

 


 
Min favorit scene ur filmen


ChillpillKolla hur chill det här ser ut! Allting var sjukt najs då för tiden... Tror jag... Hur kan jag veta? Jag var ju inte född! Jag önskar i alla fall att min hund kunde vara sådär skön och inte freaka sönder så fort man ställer sig på brädan. Och btw, varför är alla pooler i Bromma fyrkantiga och inte runda!?Helt galet

Back on track hoppas jag...

Har egentligen inte så mycket att säga, men hittade den här videon. Jag vet inte vad killen heter och jag vet inte vem han är, men han är riktigt, riktigt jäv-a bra!!!Keep cool!

Tom Warren

Tom Warren är 21 år och kommer ifrån England. Han blev scoutad av Models 1 på gatan. Han har gått visningar för till exempel Dsquared och Valentino. Jag såg honom för första gången i en lookbook från Benetton och han är också mycket känd för bilder i en lookbook från D&G. Vi gillar Tom EXTRA mycket för att han har lärt sig surfa!


Benetton
Dolce&Gabbana


Längd: 186 cm
Hårfärg: Brun
Ögonfärg: Blå
Moderagentur: Models 1

 


Snart: Tom Warren

Hej! Helgen är alltid en hektisk tid, därför hinner jag bara säga att ni SNART får veta mer om Tom Warren. Missa inte det!  
Sean O'Pry

Sean O'Pry är född 1989 i USA. Han blev hittad som 17-åring på MySpace genom bilder från hans bal. Sedan dess har hans karriär gått som på räls och i bagaget har han kampanjer för märken så som Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Armani, Marc Jacobs, Gianfranco Ferré, Dsquared, Fendi och DKNY. Det som dom flesta faller för hos Sean är hans otroliga ögon och läppar. Sean har legat på plats 2 på Models.com's Top 50 Male Models och den lpatsen har han haft i tre år. På fritiden gillar Sean att spela fotboll och lacrosse. Förutom att Sean ser ut som en gåva från Gud så verkar han också vara väldigt, väldigt trevlig och en kille med båda fötterna på jorden.


Längd: 185cm
Hårfärg: brun
Ögonfärg: blå
Modersagentur: VNY


RSS 2.0