Show Package - Paris F/W11 - Ford Homme

Hej! Jag blev fett glad när jag såg det här! Fords modeller! Dom bästa som går att hitta. Extra roligt är att det är FETT med svenskar och skandinavier! Kolla länken här! Jag kommer även skriva om en del av dom!


Francisco Lachowski Ford Show Package


Vladimir Ivanov Ford Show Package


Simon Nessman Ford Show Package

Skate är mode!


Adrian Cardoso

Det verkar som om skateboarding har blivit lite modernt!
Det är inte allt för sällan som brädan får följa med modellerna
framför kameran! I don't mind it...

Alex Annand

Jag säger inte att den här killen är våldsamt j*vla snygg, men han är kul! Han heter Alex Annand och är 16 år. Det som är bäst med honom är att han tydligen skejtar! Andra intressen han har är indiemusik, gymma, dubstep och att vara med vänner. Tur har han också, han blev nämligen scoutad från Facebook! Vill ni läsa mer om Alex så har han en blogg.

Jag har tyvärr inte hittat några märken som denna britt har jobbat för än, men jag tror att han har en del editorials i sin portfolio. Han är ju väldigt ny inom området, men jobb kommer nog snart!

 Models.com råder oss att hålla ögonen öppna efter den här killen, själv är jag skeptisk... Vi får se, vi får se!Modersagentur: MandPModels

Humbert Clotet

Humbert Clotet är från Barcelona, alltså spanjor! Han utbildar sig till grafisk designer och gör posters till lokala evenemang i sin hemstad för tillfället. Annars är Humbert intresserad av motorcyklar. Mindre bra är att han gillar färgen orange... Humbert har redan jobbat för Converse och Levi's i Barcelona, hans framtid ser mer än ljus ut!


Agenturer: 

Milano: Major Models Milan

London: mandpmodels

Spanien: Francina International Agency


kul med skate


RSS 2.0