Vlad vlad vlad!
Jag älskar Vladimir Ivanov. Personlighet och utseende i ett. Han har också en brorsa som varit modell, Andrey. Dom började samtidigt men Andrey slutade efter ett tag.Ganska lika faktiskt.

Romeo Gigli

Jävligt rolig visning! Det är ju såhär det ska vara - underhållande!! Det sjuka är att kläderna är inte galet snygga, men dom blir schyssta som fan när dom visas upp såhär. Det här gillade jag!


Mark Cox

Mark Cox är född -85 och kommer ifrån Nederländerna. Han ligger för tillfället på plats 12 på Models.com's Top 50 male models. Mark har jobbat för stora märken så som Gucci, CK, Prada och Z Zegna. Han är väldigt intresserad av Tennis, Hockey och fotografi och lyssnar gärna på Kings of Leon. Mark skrev på för DNA år 2008, sedan dess har det gått strålande!

Här är en videodagbok med Mark:Skateboardsamling!

Coolt som fan faktiskt, och fett intressant!

Kilian Martin - A skate Regeneration

Killen är grym!


La parola amore esisite - by Emilio Tini

Hey!
Lägger inte upp den här videon pga modellerna så mycket, även fast favoriter så som Mathias Bergh och Simon Nessman är med, utan framförallt för att den var jä*ligt bra gjord av Emilio Tini!


Skater Dater

Här är den första skatefilmen - ever! Brädorna hade truckar från rullskridskor och metallhjul. Man körde downhill och man kallade det för sidewalk surfing. Det sjukaste är att man åkte barfota, precis som surfare!


RSS 2.0