New Sport Skateboards

Hej!
Fick precis SMS om att New Sport Skateboards, 1978-års mest sålda skateboard är ute på marknaden igen! Hur awesome är inte det? Du kan inhandla brädorna på www.hollywood.se och på Kahalani. New Sport har också en egen hemsida men den är under konstruktion, men här ifall ni vill titta lite: www.newsportskateboards.com


hittade den här schyssta videon på Kahalani!


NOT COOL I KNOW!

Hmm, jag har inte skrivit på jättelänge!! Ledsen för det! Men jag har fyllt år och sen så har jag en hel del skolgrejer! Men jag ska föröka bättra mig! Men jan kan i alla fall meddela att jag nu har köpt en systemkamera, Canon EOS 500D, och ett teleobjektiv, så nu kommer jag kunna ta schyssta bilder!!! Peace!!!


Francisco Lachowski med en Element - Bengal Pool.

Update

Hej, förlåt att jag inte bloggat. Jag har nämligen fyllt år den här veckan och haft fullt upp! Ibland önskar jag att jag hade en helt vanlig blogg, det skulle liksom vara lättare att blogg då. För tro det eller ej, men det ligger väldigt mycket plugg och arbete bakom varje inlägg. Även fast jag önskar att jag kunde allt jag skriver om utantill så kan jag faktiskt inte det! Aja, stå ut! Det kommer mer skate och killar latero! Peace!

Francisco-mania


Hejhej. Som ni kanske har förstått så älskar jag Francisco Lachowski. Bästa modellen alla kategorier. Så här kommer lite bilder från Essential Hommes Sep/oct 2010 och det är fotat av Algis Puidokas som jag tycker har gjort ett fett bra jobb. Men jag tänkte bara lägga upp bilderna, så om ni vill ha mer fakta så kan ni läsa det här på Fordmodels blogg, som över lag är kul!
Mark Gonzales

Hej hej! Jag tycker ändå att 90-talet har en liten plats här på bloggen. Därför kommer nu lite street från the 90's med Mark Gonzales.


Oldschool

Jag kan inte somna, och då är det en j*vla tur att youtube finns och kan leverara sånna här videos till exempel. Kolla Lance Dowdell, honom ska jag lära mig mer om...


Schyssta brädor från Santa Cruz

Här är lite snygga brädor från Santa Cruz! Jag älskar sådana här brädor, väldigt epic! Finns att köpa på
Skate Shop bland annat.D&G Time

Dolce&Gabbana är en av mina absoluta favoritmärken! Dom har både fantastiska damkläder och underbara herrkläder och mina favoritjeans har altid varit dom som kommit från D&G. Men det är inte bara kläder dom gör riktigt bra utan också reklam. Kolla!Om du vill se mer från D&G så kolla på deras Youtubekanal här!

Rodney Mullen

Freestylekungen Rodney Mullen, mannen bakom Flatground Ollien. Lär dig allt i den här biografin!Adrian Cardoso

Här har vi en spansk modell. Jag vet tyvärr inte mycket om honom men det kan vara eftersom han är ganska ny på planen. Adrian Cardoso vann Aruba Model Search 2008 men har inte kommit igång ordentligt förän nu 2010. Och det ser ut som Adrian's karriär kommer komma i full gång under 2011. Vi får helt enkelt se! Om ni vill veta mer om Adrian så kan ni följa honom på facebook här.Christian Larsson

Sverige, Sverige, Sverige. Ja, Sverige är verkligen på tapeten just nu. Models.com kryllar av svenskar! Och nu har vi en nyupphittad som siktar mot stjärnorna! Han heter Christian Larsson och scoutades på en festival av MIKAsChristian har redan jobbat med en del stylister och fotografer i Stockholm och man tror att hans karriär ska sättas igång på riktigt nästa år då han börjar med modellandet på fulltid. Själv drar jag likheter mellan honom och Vladimir Ivanov, specielt i den svart-vita bilden. Jag tror att Christian kommer få jobb inom både reklam, catwalk och editorials! Vi gillar honom EXTRA mycket för att han är svensk, såklart! Men också för att han är en av dom få unga killar i Sverige som förstått att den klassiska herrfrisyren alltid går hem!


Jag har märkt hur viktigt det är med bra polaroider, och den här är
verkligen snygg. Dåliga polaroider kan förstöra för en nybörjare.


Skateboard stickers

Jag går ner till det lilla bibloteket i skolan, och tror ni inte jag hittar den här boken då?


Skateboard Stickers av Mark Munson och Steve CardwellHur sjukt är inte det? En bok om skateboardklistermärken! Haha! Men den är awesome! Det bästa är att bibliotikarien sa att hon gärna köper in fler skateböcker! Najs! Vi får se hur det går!  
Mina favoriter:
vänster: Natas Kaupas märke för Santa Monica Airlines
mitten: Screaming hand från Santa cruz
vänster: Klassiskt skelett från Powell Peralta


Freestyle - NYC

Hittade en liten video som jag tänkte dela med mig av. Bra skateat schysst filmat!


AJ English

Till min vän Nellly

AJ English är ingen vanlig modell. Han ser inte ut som en kille som vi direkt skulle förknippa med modell. Den här killen är något aldeles extra. Om jag själv får uttrycka mig så tycker jag han är ful på ett snyggt sätt. Skumt va? Jag vet. Men AJ English har varit modell för bl.a Alexander McQueen och är populär som editorial-modell. Han har också varit med i en Pink-video och i MSTRKRFT's låt Heartbreaker. Jag kan tyvärr inte lägga upp den här, men om ni vill höra den så klicka HÄR. (I den videon har regisören tagit insperation från 80 och 90-talets skate-gäng). För ett tag sedan så fick AJ mycket uppmärksamhet p.g.a en tröja han bar på Katy Perry's födelsedagsfest. Tröjan hade ett stort hakkors på framsidan. Dett blev extra stort efter att AJ kallats för German-boy. Men tröjan var bara ett dåligt skämt och AJ är från USA. Vi gillar honom extra mycket eftersom han älskar att rita!Jag får inte nog av...

...Kilian Martin!!!
Den här killen är helt otrolig! Jag gillar honom inte, jag älskar honom! Han gör mig lite tårögd, det kan dock bero på att det snöar, skolan är tråkig och att jag sover för lite, men då är det just sådant här som piggar upp! Riktig oldschool freestyle! Kilian Martin gör det riktigt bra!!!


Charlie Westerberg

Charlie Westerberg! Ett ganska nytt ansikte för mig, inte något jag lagt märke till tidigare. Fast den här killen har varit med ett tag nu! Hans karriär började 2008 och han var då exklusiv för Prada.  Han ligger för tillfället på plats 50 på Models.com's Top 50 Male Models. Charlie jobbar mycket för svenska märken så som Acne, Tiger of Sweden och Cheap Monday men också för utländska märken så som Dior, Topman och Barney's. Han förekommer också väldigt ofta i editorials och fotografer älskar honom!

Agenturer:
New York -
 DNA
Paris
Ford - Europe
Milano
Elite - MilanKöpenhamn - Scoop
London - Mandpmodels
 


Tillägg Kilian Martin

Glömde säga att om man vill läsa mer om Kilian Martin och se lite schyssta bilder så finns ett reportage om honom i Man About Town. Den kan du köpa på Presstop i Västermalmsgallerian. Jag ska nog göra det!


Kilian Martin

I'm back efter en najs höstlovsvecka i Spanien, vilket var helt awesome!

Så nu är jag här och tänkte berätta om Kilian Martin som är en GRYM skatebordåkare! Han är en nutida kille som gör det dåtida, om ni fattar vad jag menar? Han har i alla fall Spanskt påbrå och sponsras av Sk8kings,Vision Street Wear,tracker trucks och Oust bearings. Han kallas också Den Nye Rodney Mullen! Många av Kilians tricks kan dom flesta bara göra på Tony Hawk spelen, så jag är impad!

Det blir extra bra med den här killen som filmar, jag tycker han är amazing och gör det konstnärligt! Han heter Brett Novak, om du vill in på hans sida så klicka HÄÄÄR!


Rålis Skatepark

Hej hej, idag invigs Rålis Skatepark! Nästan 1500 kvm skatevänlig betong och även en del feta pooler. Om ni vill läsa mer kan ni kolla på www.subsurfers.se där dom bloggar om parken. Over and out!RSS 2.0