Steve Caballero

I ett klipp som jag lade in tidigare så nämnde jag Steve Caballero, därför tänkte jag göra en djupare inblick om honom. Caballero började skatea när han var 12 år och i 15-års-åldern började han bli sponsrad av Powell Peralta. Han blev proffisionell år 1980 under Gold Camp Series på Oasis Skatepark. Steve är en av medlemmarna i Bones Brigade och han förekommer i många av deras filmer. Här nere är en klipp från The Search For Animal Chin.
Cabellero har sponsorer så som Vans skating shoes, Powell Peralta, Bones Bearing och många fler. Han har också varit på omslaget av Thrasher Magazine och med i Tony Hawk's Pro SKater 2-4 och Tony Hawk's Underground. Han är också känd för the Caballerial och för the Frontside board slide som han kom på under 80-talet. Steve också målar, samlar på leksaker, åker motorcross och är medlem i ett par punk-band.

Första delen av Bones Brigade's 'The Search For Animal Chin'Kommentarer
Postat av: Fimpen

Hjulen på brädan som han plockar ut ur tv.n är Powell o Peraltas Bones Mini Cubic eller Rat Bones. Tror det är mini cubic. De har re issue hjulen 2005!

2010-09-13 @ 13:30:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0